Настоящият футболист на Локомотив Мездра и бивш български национал Предраг Пажин сподели пред Гонг, че иска да стане голям треньор, но не и у нас.

„Аз искам да стана голям треньор! Не мога обаче да си позволя такъв лукс да съм треньор в България. Не искам тук да работя това в бъдеще, амбициите ми са по-големи! Не искам да обиждам българските треньори, но имам други виждания за футбола. А относно Левски – Левски си е Левски! Имат проблеми, но ще се оправят. Защо пък да не се върна на стадион „Георги Аспарухов”?! Стига някой да ми се обади и да ми предложи да играя в Левски – няма проблеми!” - каза Пажин пред Гонг в компанията на половинката си Наталия по време на промоцията на реалитито „Нашите момичета – футболни съпруги”, в което те участват.

Наталия, която е украинка и вече брюнетка, демонстрира отличен български, въпреки че от кратко време живее у нас. Красавицата следва от малка любимия си, като най-големия компромис, който е правила е заминаването й сама на 18 години с Предраг за три години в Китай.

„В България има мит, че футболните съпруги ходят само по фризьори и козметични салони, но не е само това животът им. Да си футболна съпруга е и хубаво, но и тежко. Завършила съм международна икономика и искам да постигна нещо в живота, да бъда независима. Независимо от това, колко пари има мъжа ми, аз искам да постигна нещо и да бъде самостоятелна. Ще работя по професията си или да започна свой бизнес. Сега съм от Локомотив Мездра, засега . . .” - сподели с усмивка украинската половинка на Пажин.

„Наталия не работи нищо, освен да се грижи за мен. Млади сме, а от 6,5 години сме заедно. Тя си има собствен бюджет и й имам доверие за всичко. Не харчи излишно. Тя прави много компромиси заради мен, но любовта е по-силна. Наталия не може да изчака да тръгна по лагери, дори ми държи сметка, защо се прибирам от Мездра в София – защо горя гориво, изморявам се и т.н. Не забравя обаче, че баща ми беше 35 години полицай и хващам всичко!” - разкри Пажин, според който съдбата се е намесила в тяхната среща в една дискотека в Донецк.