Каращият пробен период в холандския Де Граафшап футболист на Славия Павле Попара даде спецялно интервю за Гонг. Сърбинът сподели, че треньорът на новака в холандската Еридивизи Дарие Калезич го е наблюдавал на живо в няколко мача от българското първенство, но е искал да го види и в мач на холандска земя за това се е стигнало до пробния период, който кара в момента.

Вчера Попара взе участие в контрола на холандците срещу петодивизионен тим спечелена с 4:0, а халфът записа 52 минути игра.

„Имам лека травма още от мача с Локомотив Пловдив и за това треньорът реши да ме замени. След мача ми казаха, че са много доволни от мен и ще играя в още един мач. Пробите са ми до петък след това остава двата клуба да се разберат за трансфера”, коментира Павел Попара за Гонг.

„Напълно ме устройва това, което ми предложиха тук като лични условия. До началото на Световното първенство в ЮАР трябва да стане ясно къде ще играя. Ако не се стигне до споразумение между двата клуба продължавам със Славия”, завърши от Холандия Павле Попара.