Защитникът на ЦСКА Павел Виданов заяви, че „армейците” трябва да побеждават във всеки един мач, независимо дали става въпрос за контрола или официална среща.

„ЦСКА трябва да побеждава във всеки един мач заради емблемата, самочувствието на футболистите, отбора и треньорите. За всичко е добре да се побеждава. Разбира се футбол е и не във всеки мач успяваш да го направиш”, коментира бранителят.

„През първото полувреме не играхме, както искахме. През второто коригирахме играта си и успяхме да изравни и да стоим добре на терена. Важното е, че изравнихме и не загубихме. Затова защитниците се включваме при корнери, за да вкараме гол, ако имаме шанс и ни попадне добра ситуация. Важното е да давам максимума, когато съм на терена”, добави защитникът.

„Няма значение дали играя ляв, десен бек или централен защитник. В Рапид не ми тръгна добре. В първите три мача имах проблеми с жълтата карта. Те искаха да играя още в първия мач, но имах проблеми с жълтата карта. Когато вече трябваше да играя, се контузих преди мача. След това почивах десет дни, когато се завърнах разкъсах мускул в 63-та минута, а преди това разтегнах адуктор. Загубих един месец във възстановяване”, сподели футболистът на „армейците”.

„За месец и половина изпуснах 10 мача. Останах с добри впечатления от отбора, но лошо ми се развиха нещата за мен. До последно говорих с президента, който искаше да остана. Треньорът също бе доволен от мен, но аз исках да се върна в ЦСКА. Не съжалявам, че отидох в Рапид, но лошо се развиха нещата. Румънското първенство е много по-добро от българското”, каза още Павел Виданов.