Две тренировки проведоха днес футболистите на Черно море, като при сутрешното занимание варненци наблегнаха на упражнения за физическа издръжливост. Следобедната тренировка на стадион "Младост" протече при игра с топка. Преди да се качат за второто занимание за деня играчите на Черно море се снимаха за клубния календар за 2016 година на стадион "Тича".

Присъединилият се към тренировъчния процес на отбора централен защитник Пламен Николов премина задължителните медицински тестове и изследвания тази сутрин. Един от най-опитните футболисти в състава Тодор Паланков пък почерпи днес своите съотборници за 32-ия си рожден ден. Той пожела на себе си и на съотборниците си здраве и обеща на феновете, че тимът ще направи всичко по силите си, за да ги радва във всеки мач.

"32 години са и много и малко. Това е една сериозна възраст, но важното е, че аз се чувствам добре, перфектно дори. Важно е отборът да направи една добра подготовка, всички да сме здрави и да влезем в шампионата подготвени и пролетта да покажем по-добри игри от есента. Надявам се да се изкачим в класирането и накрая, ако успеем, да се преборим за местата, даващи право на участие в Европа. Новите момчета ги познавам, мисля че са добри футболисти и ще помогнат на отбора. Каквото зависи от нас, ние ще им помогнем да се адаптират добре и бързо. Искам да кажа на феновете, че ние ще направим всичко възможно да ги радваме всеки мач, особено пред наша публика. Ще се раздаваме максимално и ще направим всичко по силите ни и те да са доволни, а оттам и ние", каза Паланков.