Мащабната програма по въвеждането на най-добрите европейски достижения на стадион „Лазур” в Бургас върви с пълен ход. Тази вечер длъжностните лица, треньорите и футболистите на Черноморец и Локомотив Пловдив, които излизат в мач на стадиона, ще могат да усетят удобствата, които ще им предложат напълно обновените скамейки край футболния терен.

Местата за играчи и треньори са снабдени със седалки „Рекаро”, а козирките над скамейките свеждат до минимум неприятните въздействия, причинени от неблагоприятни атмосферни условия като дъжд и вятър. Седалките са с променящ се наклон, според желанието на всеки, както и с отопление за студените дни.

С това обаче амбициозната програма на ръководството на Черноморец Бургас не спира. Съвсем скоро ще бъде обновен изцяло тунелът, през който ще излизат футболистите и съдиите за всеки мач от първенството.

Предстоящо е изграждането на фен-шоп на територията на стадиона, откъдето привържениците ще могат да си купуват най-новите и актуални артикули на „акулите”.