Нападателят на Левски Еньо Кръстовчев продължава да го гони карък. След като дълго време лекува контузия и се възстановява след операция, днес Еньо бе неприятно сюрпризиран – откраднаха му леката кола. Става въпрос за карания от него автомобил марка „Фолксваген”. Това стана тази вечер в София.

Нападателят тъкмо метна патериците и използваше возилото за предвижване и апаши му го отнеха. Наложи се любимецът на синята публика да ходи и до полицейски районен участък и да дава показания.

„ Неприятна случка”, коментира Кръстовчев за Гонг. „Но аз какво мога да направя в случая. Добре, че колата си има всички застраховки. Не знам кое е по- лошо – да ти откраднат колата или да получиш контузия, да те оперират и дълго време да не играеш. Мисля, че знам – по – важно е здравето. Какво толкова се е случило? Колата дори не е от скъпите.”

Кръстовчев даде показания и се надява от полицията да си свършат работата и да открият возилото. Надява се и възможно най- бързо да се върне в игра за Левски, защото много му се игра, а и да не го забравят сините фенове.

Още любопитни новини четете ТУК!