Отборът на Черноморец пристигна в София за утрешния двубой с Левски, съобщиха от клуба. Футболистите на Димитър Димитров направиха и една тренировка на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от бургаския клуб.

В нея се включиха 18 състезатели, като в заниманието не взе участие единствено Цветомир Цонков. Халфът пътува с отбора, но отпада за двубоя утре, поради контузия. Той ще премине и обстоен медицински преглед в столична клиника, за да се установи с точност естеството на травмата, която не му дава възможност да се включи пълноценно в игра.

Въпреки големия брой основни футболисти, които пропускат мача поради контузии, старши треньорът Димитър Димитров изрази умерен оптимизъм за предстоящия двубой, от който очаква позитивен резултат, както и това неговите състезатели да се представят на познатото добро равнище от мачовете през есента. Отборът ще бъде подкрепян и от около 50 представители на фен клуба на Черноморец, които утре сутринта потеглят с автобуси и автомобили от Бургас за столицата.

Местният фен клуб, съставен предимно от студенти, учащи в София, също ще се включи в подкрепата на „акулите” за мача на стадион „Георги Аспарухов”.