От фирма "Сиело и Ко" ООД, която е собственик на Клуб Сиело обяви чрез декларация, че играчите на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов не са посещава тяхната дискотека по време на снощния инцидент, когато двамата бяха наръгани с нож.

Декларацията гласи: "Във връзка с появилата се информация относно възникнал инцидент между служител (охранител) на клуб Сиело и футболистите на ПФК ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов, ние заявяваме: Въпросните лица не са посещавали нашият клуб както в петък вечер, така и никога до сега. Клуб "Сиело" има действащ едногодишен договор с лицензираната фирма за охрана "VTA SECURITY SERVISE" представлявана от Ангел Вутов, въведен в действие от 09.06.2009г. Този договор за охрана на обекта изключва всякакви ангажименти на фирма "Сиело и Ко" ООД относно охранителната дейност в обекта. "Сиело и Ко" ООД не носи отговорност за инциденти възникнали извън територията на стопанисвания от нея обект, а именно клуб "Сиело".

"Сиело и Ко" ООД гарантира, че всички нейни служители, работещи в клуб "Сиело", не са напускали работните си места, които са единствено и само на територията на клуба, в периода от 22:00 часа на 18.12.2009 до 6:00 часа на 19.12.2009г. Клуб Сиело ще окаже пълно съдействие на органите на реда". БГНЕС припомня, че драмата със скандалните играчи на "армейците" се е разиграла по време на пиянски скандал около 03:00 часа пред клуб "Син Сити". Караджов е с две прободно-порезни рани на дясното бедро, а Иван Иванов е с подобна рана на левия крак. Травмите на играчите не са много сериозни, като техните рани са били обработени в "Пирогов", а след това Иванов и Караджов са се прибрали у дома. Министърът на вътрешния работи Цветан Цветанов пък заяви днес, че инцидентът с футболистите на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов е възникнал заради финансов бон за паркинг. Той съобщи, че тази нощ около 3 часа "може би прибирайки се от нощна тренировка" двамата футболисти на ЦСКА, които са били в дискотека "Син сити", са искали да паркират колата си на паркинг. "Охранителят на паркинга им е казал, че това струва 5 лева и те са казали - ще дадем 100, но трябва да дадеш касов бон. Възникнал е конфликт и оттам е станал инцидента", обясни вътрешният министър.