От Тръст „Синя България“ за пореден път изразиха своята подкрепа спрямо Георги Иванов – Гонзо. Управителният съвет на организацията няма да разглежда въпроса дали тръстът трябва да поиска оставката на спортния директор.

„Инициатива за това е на Николай Тодоров, Митко Шишков, Станислав Калчев, Мартин Миленков и Светозар Даракчиев. Причина за решението на Управителния съвет е, че инициативата срещна подкрепа от едва 9.4% от членовете на тръста, които имат активни членски права“, се казва в съобщение поместено на сайта sinyabulgaria.org.

“Същевременно Управителния съвет на Тръст „Синя България” изразява задоволството си, че тази инициатива постави началото на демократично проучване на желанията на привържениците на Левски и ще продължи да се стреми да бъде техен изразител чрез мястото си в ръководството на ПФК Левски. Всеки един привърженик на Левски може да разчита чрез активното си участие в тръста гласът и идеите му да бъдат чути, а ако срещнат достатъчно голяма подкрепа сред общността – да се превърнат в решения”, съобщават още от Тръст „Синя България“.