Ръководството на Лудогорец обяви, че вече е в напреднали разговори с новия си треньор. Името на специалиста обаче няма да бъде обявено, докато не се стигне до официално подписване на договора. 

"Разговорите с основния кандидат продължават на експертно ниво, като се изчистват последните детайли по стратегията за развитие на клуба. Ръководството на Лудогорец ще обяви името му след като договорът бъде подписан", съобщиха разградчани.

Междувременно футболистите на Лудогорец ще започнат първия етап от подготовката си за новия сезон по предварително обявения план. Първата група играчи се събират в понеделник в столицата.

В същия ден и във вторник те ще преминат медицински изследвания в клиника "Еуровита". Сред тях са и четирима юноши от детско-юношеската академия на шампионите.  На 17 юни отборът ще замине за първия лагер в Смолян.

Националите от Лудогорец ще получат кратка ваканция, след което ще преминат медицински изследвания и ще се присъединят към отбора преди отпътуването за втория лагер в Австрия. От клуба обявиха, че до края на седмицата ще насрочат пресконференция, на която ще разкрият всичко актуално от клуба.