Литекс няма намерение да купува играчи от Стяуа. Това разкри главният мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов по повод информациите от Румъния в последните дни, които свързваха "оранжевите" с редица звезди на гранда от Букурещ.

"Това са спекулации от Румъния. Трансферният прозорец у нас е отворен още пет дни, а през това време не можем да приключим толкова бързо една сделка. А дали може да продадем някого до 1 септември, по принцип не е изключено. Но към момента нямаме конкретни оферти", сподели Стоилов пред ТВ7.

Той коментира и назначението на румънския специалист Лауренциу Регекампф, който изненадващо смени на поста Люпко Петрович. Според мениджъра на Литекс, контакти с него е имало още преди да застане начело на Стяуа.

"С Лауренциу Регекампф имахме контакти още от преди две години, тогава още не беше поел Стяуа. Радваме се, че две години по-късно това се реализира. С него не е говорено, преди Люпко Петрович да реши сам да си тръгне."

"Колкото до целите ни, те винаги са били високи. Гриша Ганчев пое отбора през 1996 г. и от тогава винаги се борим за титлата. И сега е така, концентрирани сме в тази битка", сподели още Стоилов.