От Левски предупредиха привържениците си за зачестили подвеждащи сигнали за подпомагане на клуба чрез смс-и, което не отговаря на истината. Подкрепата чрез дарения на „синия“ клуб става само по линията на организираната кампания „Левски е твой“.

Ето пълното съобщение, разпространено от Levski news:

„Уважаеми фенове, поради зачестилите сигнали за провеждащи се кампании за подпомагане на ПФК Левски чрез смс-и или под друга форма, искаме да ви уведомим, че единственият начин за подкрепа е чрез дарения по организираната от клуба кампания „Левски е твой”.

Дарение в полза на „ПФК Левски” АД можете да внесете в касата на „ПФК Левски“АД, в офиса на дружеството на адрес: гр. София 1517, ул. „Тодорини кукли“№ 47 административна сграда, ет.1, всеки работен ден от 10.00 ч. до 18.00 ч. На всеки ще бъде издаден съответен документ, удостоверяващ направеното от него дарение.

Или чрез банков превод в следната банкова сметка:

Банка: БАНКА ДСК“ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG06STSA93000021964080

Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Моля, в платежното нареждане да посочите трите си имена и ЕГН, а като основание: „ДАРЕНИЕ“. Сумата трябва да постъпи в сметката на клуба в лева, като разходите по превода са изцяло за Ваша сметка.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! САМО ЛЕВСКИ!“, пише в съобщението.