Президентът на полския Легия Варшава Богуслав Леснодорски се учуди на информациите, че тимът му иска да се подсили с младата звезда на Литекс Армандо Ваюши. Такива информации се появиха вчера в Албания. 

Пред местно издание самият играч обяви, че интерес към него има от три елитни италиански клуба и от Легия. Но Лесногорски сподели, че такова нещо няма и според него това е трик за вдигане на цената на играча от мениджъра му. 

"Ние дори не сме влезли в контакт с този играч, какво остава да сме пратили оферта за него. Но ние сме свикнали на това. Обикновено мениджърите пускат такива информации, за да вдигнат цената на клиентите си."

"Затова ви казвам, че не искаме въпросния Ваюши. Наистина следим млади и перспективни играчи, но те не са албанци, а словаци, чехи и австрийци. Дали ще има трансфер скоро, ще разберем", сподели Леснодорски. 

Наскоро в полските медии се появи информация, че и звездата на ЦСКА Серджиу Буш е пред договор с варшавския гранд, но и той не попада в профила на търсените от Легия футболисти.