Един от основните организатори на юбилейния мач на Левски с Лацио Тити Папазов разкри, че са останали само още 10 хил. билета за шоуто на 23 май на Националния стадион "Васил Левски".

По думите му, продадени са 24 хил. пропуска към момента, но има организация да се изкупят всички, които са пуснати за сектор "Г".

Според фейсбук-страницата на мача пък, продадените към днешна дата билети са 30 хил. Общият капацитет на съоръжението е над 43 хил. места.

"Продадохме 24 хил. билета, но днес направихме така, че целият сектор "Г" да бъде продаден. Не сме атакували ЦСКА с цената за тези билети, само търсехме шегата", заяви Папазов пред ТВ7.

Той разкри още, че наемът на стадиона ще струва 9999 лв. Първоначално от Национална спортна база са поискали 13 хил., но са направили отстъпка.

"Благодаря на Национална спортна база, благодаря на всички съпричастни. Най-минималната сума за наема беше 13 хил. лв., но точно тогава видях образа на Гунди закачен на стената."

"И тогава ги помолих в негова чест да го направим 9999 лв. Заради нещастното "Алфа Ромео" с четирите деветки в номера. И те се съгласиха", сподели още Тити.

Той говори и по темата за даренията от играчите. През седмицата Папазов призова в ефира на Дарик радио играчите от отбора в Шампионската лига да се включат с пари, стори го и сега.

"Пак се обръщам към тях, Левски има нужда от помощ. Нека влязат в групата "Време за мъже" с поне по 3000 лв. Валери Божинов вече засрами всички. Момчето първи даде 5000 лв.", сподели още Папазов.