Още трима нови футболисти дойдоха на проби в Монтана. В днешната тренировка на отбора се включиха французинът Максим Бланк, сърбинът Душан Иванов и черногорецът Свободан Ланчевич, съобщава сайтът chervenkarton.com.

Французинът е на 24 г., дясно крило е и идва от Арл Авиньон. Набор 1987 г. е и Душан Иванов, който е вътрешен полузащитник и е юноша на ФК Белград. 28-годишният Свободан Ланчевич пък идва от школата на Младост Подгорица и играе на поста ляв бек.

Така групата на новите мераклии да ритат в Монтана нарасна на седем души. В първия ден от седмицата на стадион "Огоста" се появиха алжирският полузащитник с френски паспорт Надил Ежевани, 21-годишният вътрешен халф от Терек Грозни Салах Барзукаев, английският нападател Даниел О’Рейли и родният играч Кольо Розалинов, който от 14 години живее в Мадрид.

Цялата тази трупа ще трябва да впечатли със своите футболни качества треньорския щаб на монтанци, начело със старшията Емил Велев, в предстоящата контролната среща с Кариана Ерден, която ще се играе на 15 януари.

Които от тях се изявят в добра светлина в проверката ще си гарантират място в автобуса за лагера в Турция (20 януари-5 февруари).