Още едно попълнение от холандския шампионат може да се присъедини към Левски в най-скоро време. Става въпрос за халфа Джереми де Ноойер, който за последно се е подвизавал във втородивизионния Спарта Ротердам. 

Според местното издание "Омрьоп Зееланд", в петък вечерта той е разтрогнал договора си с тима от пристанищния холандски град и вече е свободен агент. Според други информации от там, той вече се е запътил към България. 

Де Нойер е национал на малката държава Кюрасао, но притежава холандски паспорт и няма да заема квота за чужденец извън ЕС, стига да дойде при "сините". Той може да се подвизава и на двата фланга на атаката. 

За последните три сезона бързоногият футболист има над 60 мача за тима на Спарта и се утвърди като основен играч там, но пожела да напусне. Той има и две попадения за този период, но се отличава с множество асистенции. 

На "Герена" вече очакват и друг играч, подвизавал се във втората дивизия на Холандия. Това е крилото Азиз Халута, който е с изключително добра визитка, а и също е свободен агент.