Младият нападател на българския национален отбор Ивелин Попов отново намери начин да покаже на своята любима Симона, колко много я обича. След като днес се разписа срещу Кипър, голмайсторът направи голямо сърце с ръце, като посоката бе ясна – ложата на стадион „Васил Левски”, където седеше русокосата хубавица от Ловеч. Самият Ивелин, който отказа да говори пред медиите след срещата с Кипър, сподели съкровената информация за Гонг.

Симона не спира да получава послания по време на мачовете на Литекс, но от известно време има възможност да се радва на попаденията на своя приятел и за България. Блондинката от своя страна също изразява непрекъснато подкрепата си към Ивелин, като винаги посещава неговите мачове, дори и в мразовити ловешки вечери. И днес тя не изневери на традицията и бе на трибуните на Националния стадион, откъдето щастливо наблюдаваше изявите на Попов.

За мача без малко не закъсня друга футболна половинка – Весела Тотева – която отдавна е жената до Елин Топузаков. Хубавицата заседна в софийския трафик, и едва пет минути преди двубоя успя да прокара своето Ауди до стадиона, където все пак стигна точно навреме за старта на двубоя.