Чуждестранен централен защитник може да се окаже второто лятно попълнение на Литекс. Новината съобщи за Гонг финансовият директор на ловчанлии Величко Дихонов. До този момент „оранжевите” привлякоха румънския нападател Флорин Брату, който вече направи първата си тренировка с новите си съотборници.

На първото занимание на Литекс отсъстваха двамата национали Ивелин Попов и Пламен Николов и каращите треньорски курсове Христо Янев, Ивайло Петков и Светослав Тодоров.

На първото занимание на тима присъстваха и някои от преотстъпените футболисти през миналия сезон. Вратарят Тодор Тодоров и халфовете Страхил Попов и Венцислав Бенгюзов. Тази вечер към тима трябва да се присъедини голмайсторът на първенството Вилфред Нифлор и бразилският младок Диего.

От днес до 21-и отборът ще се подготвя в Ловеч, а след това заминава на традиционния си лагер в Холандия, където ще остане до 5 юли и ще изиграе 4 контроли – с руския Том Томск, израелския Макаби Хайфа, местния Утрехт и още една проверка, за която се търси съперник.