„В лицето на Славия се изправяме срещу сериозен противник. Показват го и резултатите на съперника. Но няма от какво да се притесняваме, отиваме за да търсим победата. Който не се съобразява с нас може да бере ядове”, коментира наставникът на Спартак Вн Атанас Атанасов-Орела.

На въпроса на какво отдава факта, че Спартак играе по-успешно навън, а у дома все още няма победа, Атанасов отвърна: „Видяхте кои бяха съперниците ни във Варна и как протекоха мачовете. Единственият тим що годе от нашата черга бе този на Видима Раковски. Варно е, че нямаме достатъчно точки, губим у дома, но дано пък в София спечелим с повече късмет”.

По отношение мача за Купата на България със Сливен Атанасов заяви: „Първото полувреме го проспахме, все едно сме Милан. Повечето от играчите се разхождаха по терена. След двата допуснати гола се събудихме, изравнихме и пропуснахме да отбележим още купища голове. Големият отбор си решава мачовете по-рано и после може да се полигави”, завърши Атанасов.

Той не се нае да си пожелева следващия съперник за Купата, но отсече, че желае мачът да се играе във Варна.

Специалистът разкри и какво е положението относно кадровите проблеми в състава. Трима футболисти на Спартак Вн ще пропуснат гостуването срещу Славия. На разположение на Атанасов няма да бъдат контузените Марко Палавестрич, Бойко Величков и Младен Стоев. С леки оплаквания след мача за Купата са други трима футболисти на варненския тим.

Велимир Иванович, Ахмед Хикмет и Иван Найденов обаче ще се на линия за срещата в столицата. Нападателят Десислав Русев няма да попадне в групата за мача, тъй като Родопа има 7-дневен срок за обжалване на решението на КОС.