Контузията на футболиста на Локомотив Пд Дани Кики се оказа по-тежка от очакваното. Последният преглед е показал, че младежкият национал има скъсани кръстни връзки на дясното коляно и в понеделник ще легне под скалпела на доц. Тони Георгиев.

„Възстановяването след такава травма е около 6 месеца, но Дани направи предварителна рехабилитация и би трябвало да е готов за игра по-рано", заяви лекарят на "смърфовете" д-р Здравко Тарълов.
На днешната тренировка на "черно- белите" се появиха 10 нови футболисти. Сред тях бяха тримата, имащи предварителни договори с пловдивчани - Любомир Чернев и Петър Лазаров (Спортист Своге), и Иво Харизанов (Белите орли). Бройката допълваха собствените кадри, играли през сезона като аматьори в други клубове - Никола Денев, Васил Козарев, Костадин Янев и Милко Жилков, както и юношите Тодор Тодоров и Ангел Делчев.

Тренировка под ръководството на Аян Садъков и Стефан Генов направи и дошлият на проби от Марица Георги Данов.

Драган Канатларовски е в Скопие, за да си извади нова виза "D". Документът е необходим на македонеца, за да му бъде извадена лична карта на постоянно пребиваващ у нас чужденец.