Нападателят на Черно море Георги Божилов днес претърпя успешна операция във Варна. Хирургическата интервенция беше в областта на ходилото и беше дело на екип с ръководител д-р Георги Ганчев с асистенти д-р Стефан Петров (клубен лекар на „моряците”) и Кети Томова. В следващата седмица ще стане ясно колко време ще продължи възстановяването на Божилов.

Иначе варненци днес направиха 1 занимание на стадион „Тича”. Участваха всички футболисти. След него беше проведено традиционното възстановяване.

Софийският рефер Таско Тасков е определен да свири срещата от 13-ия кръг на А група между Черно море и Любимец. Негови помощници са Димитър Стоилов и Младен Маринов. За четвърти съдия е назначен Станимир Илков. Събитията зад двете врати ще следят Михаил Йорданов и Валентин Станчев.

Арбитърът е добре познат на феновете на Черно море. През този сезон той ръководи срещата със Славия на “Тича” (0:0). Тасков отсъди дузпа в полза на варненци, която бе пропусната от капитана Георги Илиев. Двубоят срещу Любимец е в неделя от 16 ч.