Певицата с най-лиричен глас - Емилия е фен на футбола, това стана ясно при гостуването ú в токшоуто "Открит микрофон" на радио "Сигнал плюс". Причината да следи с интерес как върви първенството у нас не се крие само в това, че мъжът ú има футболен клуб. Коко Динев първо беше собственик на Вихрен Сандански, а сега на Локомотив Пловдив.

Феновете на най-популярната игра знаят, че неговата половинка Емилия често може да бъде видяна сред публиката на стадиона да подкрепя любимия отбор. И, ако доскоро следеше Вихрен, то сега наблюдава отблизо „смърфовете”, съобщава Signal.bg.

"Вихрен Сандански - много си го харесвам този отбор. Имам много хубави спомени от там. Аз се интересувам от футбол от малка. Баща ми винаги е бил от ЦСКА и си спомням още, когато играеха Красимир Балъков, Христо Стоичков, Наско Сираков в нас винаги се нареждаше, точно както е по български, ракията, салатата и се пази тишина, когато се дава мач, и когато играе ЦСКА. Тези моменти от моя живот ги помня много добре, особено Световното първенство в САЩ. Гледала съм как приятели на баща ми плачат и се молят на колене да бием. Оттогава харесвам футбола" - разказва Емилия.

Любопитен е фактът, че някои от семейните приятели на Емилия и Коко също са хора, пристрастни към този спорт. "Още повече, че Весела Тотева и Елин Топузаков са ни семейни приятели и няма как да не харесвам футбола" - споделя гласовитата певица.

"Аз не съм почнала да харесвам футбола откакто съм с Коко, няма такова нещо. Винаги съм следяла нещата отблизо. Знам кой колко точки има, знам кой ще е шампион, знам и кой ще спечели купата".

Запитана попфолкът или футболът ни е на по-високо ниво, певицата отговори така: "Попфолкът и футболът са на един хал. Дереджето на българския футбол не е много добро. Надявам се нещата да се пооправят. Надявам се Бойко Борисов, като човек, който харесва спорта и най-вече футбола, да оправи нещата. Аз все на него се моля като на Господ, за всичко".

Още снимки на Емилия можете да видите ТУК!