Капитанът на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров е поканен да гледа мача на Левски от Лига Европа в Дъндолк, научи Гонг.

Петров ще играе с Астън Вила контрола в Дъблин срещу Бохемианс и на практика се намира на около 80 километра от Дъндолк.

Капитанът на Вила и България е потърсил информация как може да присъства на мача с българско участие. Лично делегатът на мача довечера е информирал, че Стилиян Петров е поканен да гледа изявите на Левски в Лига Европа.

За съжаление на халфа с отбора на Левски не е неговият много добър приятел Христо Йовов, който остана в София. Въпреки това асът на България и Астън Вила е в отлични отношения и с други национали на „сините”.

Бирминганци играят в Дъблин на 24-ти като това е пореден мач от тяхната подготовка за новия сезон. Интересен факт е, че делегатът на УЕФА за Дъндолк – Левски е шотландец от Глазгоу и е бил много развълнуван от очакваното пристигане на Стилиян Петров в Дъндолк. Припомняме, че голяма част от отличната кариера на българския капитан премина в Селтик.