Черноморец Бургас ще изиграе утре третата си контрола от началото на зимната подготовка. След убедителните победи над третодивизионните Созопол с 5:0 и Равда с 4:1, акулите ще се изправят срещу Несебър.

Мачът утре от 18 часа на стадиона в Поморие и според бургаския клуб се очаква с повишен интерес, тъй като един срещу друг се изправят отбори с амбиции, макар и различни по мащаб.

Според изявления на мениджъра Красимир Балъков, Черноморец няма поставена цел да се класира за евротурнирите, но това не означава, че няма да се бори за подобен успех.

Отборът заема удобната за атака на челото 4-а позиция преди пролетния полусезон в А група. Несебърлии пък зимуват на второ място в Източната Б група и открито афишират стремежа си за промоция в елита. На кормилото им тази зима застана опитен специалист като Георги Василев-Гочето, което прави очакванията от тима още по-големи.

Предпоставка на стадиона в Поморие да се събере повече публика са отличните условия за зрителите, които предлага кокетния стадион, както и чувствителното затопляне на времето през последните дни.