Общинската комисия, която трябва да направи оценка за стадион “Българска армия” преди той да получи лиценз за официални мачове заседава днес, но не взе крайно решение.

Според информация на Гонг все още не са се изказали двама от членовете на комисията, които имат някои забележки. Все още не е ясно дали общинарите ще определят спортното съоръжението като безопасно и това ще позволи на ЦСКА да играе мачовете си там.

В последния момент има нови изисквания към ЦСКА за някои подобрения, които трябва да бъдат направени в определен срок. На “Българска армия” са убедени, че няма да имат някакви проблеми за получаване на лиценза на “Армията” и стадионът ще поеме мачовете от пролетния дял на шампионата.

От общинската комисия пък увериха, че когато бъде взета крайната оценка медиите ще бъдат информирани с всички необходими подробности.

Ремонтните работи на “Българска армия” продължават и днес и скоро няма да приключат, като работниците се опитват да приведат стадиона във вид, позволяващ домакинството на масово мероприятие.