Животът е странно нещо. След лош момент почти винаги следва нещо хубаво. И обратно. Подобна бе ситуацията на стадион „Георги Аспарухов”.

В случая, не става въпрос за мачове, резултати, победи или загуби. Този път обратите на живота доказаха колко непредсказуем може да бъде той, заради смъртта на 15 българи и младоженците, които изненадаха футболистите на Левски.

Контролната среща между „сините” и Металург Скопие започна с минута мълчание, заради трагедията в Охридското езеро. 15 българи загинаха, след като туристически кораб се преобърна във водите на езерото. Играчите на Левски, както и на македонският тим, почетоха загиналите преди първия съдийски сигнал на срещата, провела се на „Герена”.

Малко по-късно, по време на самия мач, булка и младоженец влязоха на стадиона. С тях пристигнаха и всички сватбари. Феновете на Левски започнаха да скандират "Горчиво". Празнуващите дори станаха свидетели на втория гол, реализиран от Зе Соарес. Попадението въодушеви публиката и най-вече младоженците Илиан и Марина Иванови, които със сигурност няма да забравят този ден.

На полувремето младото семейство си направи снимка с футболистите на Левски, играли през първото полувреме. Нисичкият Жоазиньо зае стратегическа позиция до булката. Илиан и Марина Иванови бяха изпратени с аплодисменти, за да продължат празника си в някой от столичните ресторанти.