Около 100 фенове на ЦСКА изразяват негативното си отношение към политиката на Българския футболен съюз, визирайки президента на централата Борислав Михайлов и шефа на Съдийската комисия Боре Александров.

Мирният митинг на „червените” привърженици се провежда в момента пред сградата на БФС на улица „Иван Асен II”, като се очаква до час към тях да се присъединят още запалянковци от провинцията.

На големи плакати феновете на ЦСКА изписаха нецензурни реплики към шефовете на българския футбол: „Малката перука е к**ва, голямата е сводник”, „Боби. К**ва на Наско”, „България е наша”, „БФС срещу футбола у нас”.

В сградата на БФС няма служители на централата, като предвидливо всички са напуснали работните си места по-рано от очакваното. Митингът е охраняван от около 20 полицаи, а сградата се пази и от 6-ма охранители, работещи към БФС.

„Армейските” привърженици обмислят вариант, при който да саботират мача на националния отбор срещу Холандия на 8 септември, с основната цел българската страна да понесе сурови наказания и глоби от УЕФА.