Стадион „Варна”, прилежаща спортна зала и басейн ще има през 2013 година, обеща изпълнителният директор на „Спортен комплекс Варна” АД Марин Митев по време на общото събрание на акционерите, чийто думи бяха предадени от представителя на общината в събранието Красимир Узунов, предаде кореспондентът на БГНЕС във Варна.

Последният изнесе кратък доклад по време на днешната сесия на Общинския съвет по този повод. Узунов каза още, че предвижданият по проект търговски комплекс ще бъде отложен за по-далечното бъдеще, а дружеството според него се управлява прозрачно, като средствата се харчат пресметливо и ясно, при това на цени, далеч по-изгодни от обичайните, които община Варна плаща на изпълнители например.

Малко преди да влезе в залата, за да информира колегите си за общото събрание на акционерите на „Спортен комплекс Варна” АД, Красимир Узунов бе обект на друго разглеждане. Местният парламент потвърди решението на ПК „Предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси”, впрочем първото такова на тази комисия, че г-н Узунов не може да участва в комисията, имаща задача да проучи и даде становище относно необходимостта и начина за обновление на уличното и парково осветление в града, тъй като, както е добре известно, той е официален представител на японската корпорация „Sharp”.