Най-новото попълнение на Левски Рикардо Нунеш се съгласи да каже няколко думи, минути след като подписа договора си със „сините“. Контрактът на футболиста е до лятото на 2015 година.

„Смятам, че това е една хубава възможност за мен. Това е клуб, който винаги се бори за титли и купи. Това ме устройва, защото моите амбиции също са високи. Аз също искам да печеля титли. Надявам се с Левски да го постигнем заедно“, сподели Нунеш на „Герена“.

„Физическото ми състояние е следното. Не съм спирал да тренирам, но не съм играл мачове откакто напуснах Жилина. Физическите ми показатели и състояние са нормални. Естествено е, че ще ми трябва малко време, за да съм в най-доброто си състояние. Все пак мисля, че съм добре“, добави португалецът, който е национал на ЮАР.

„Не мога да кажа, кога ще съм готов за игра. Не обичам да си поставям дати и срокове. Надявам се, че за кратко време с добри тренировки ще съм готов. Нужно е време и всичко да е готово, за да играя официални мачове, мисля че ще е бързо“, каза още Нунеш.

„Най-добре се чувствам като ляв бек, но съм играл и като ляв халф. Не съм крило, но мога да играя и като ляв полузащитник“, обясни своите характеристики Рикардо Нунеш, който е седмото ново попълнение на Левски.