Ръководството на Левски обяви, че съвсем скоро феновете на „сините“ ще могат да се радват на ново клубно списание, което носи името на тима.

Чрез официалния сайт на отбора, представителите на Левски обявиха, че в него ще бъдат публикувани голям брой материали, снимки и интервюта, като едновременно с това ще бъдат засегнати всички поколения от историята на тима.

Ето и съобщението, поместено на страницата на клуба:

Уважаеми левскари, очаквайте съвсем скоро новата синя Библия - списание "Левски".

Екипът на списанието е зареден с енергия, мотивация и амбиция да предостави на синята общност едно ново и модерно списание. Такова, каквото приляга на най-обичания клуб в България.

Ще ви зарадваме с променен дизайн, изцяло нов формат и куп други изненади. Надяваме се, че ще отговорим и на най-взискателните очаквания на негово величество, синият привърженик.

В списанието ще откриете множество материали, снимки, интервюта, ще покажем нашите сини любимци под различен ъгъл и в различна светлина. Ще отдадем уважение на сините легенди, на великите мигове и мачове в славната ни история. Подобаващо място и внимание ще бъде отделено и на вас и вашият глас, привържениците отбора на народа.

Потопете се в хартиения свят на Левски София.

Приятно четене и само Левски!