В последните дни из София и страната се появиха плакати с надпис „Подкрепяй Левски докрай”, което накара мнозина да помислят, че става въпрос за поредната акция на привърженици на Левски. Оказа се, че този път нещата стоят по-различно , че се ражда нещо ново във фенското движение на „сините” привърженици.

Фонд „Сектор Б” е създаден от „сини” привърженици преди около година. Целите пред него са самофинансиране на някои акции на привържениците. Най-значимата дотук, извън мачовете, бе почистване, реставриране и украса на лобното място на Гунди и Котков край Витиня.

Фондът изцяло зависи от доброволни дарения и продажбата на произведени от него артикули. Крайната голяма цел на фонд „Сектор Б” е САМОИЗДЪРЖАЩ СЕ Сектор Б и нова футболна култура на привържениците на Левски, с която цел са се заели младите хора от фонда. В тази насока са и издадените първите две значки с футболисти, които имат място в историята на Левски.

Фонд Сектор Б се финансира и хореографиите, които прави на синята агитка

източник: снимки: fondsectorb.com

Ето и част от обръщението на фонд „Сектор Б” към привържениците на Левски:

„Ако желаете да подкрепите нашето начинание, ако желаете всеки мач да виждате сектор Б по-цветен и мощен, помогнете ни! Включете се със сума според възможностите Ви ! Бъдете съпричастни към синята магия, подкрепете ЛЕВСКИ докрай!”

Пълен отчет на всеки постъпил лев, както и актуална информация за всеки нов проект на Фонда може да получите на http://www.fondsectorb.com/

Фонд Сектор Б се финансира и хореографиите, които прави на синята агитка

източник: снимки: fondsectorb.com