В Локомотив (Пловдив) ще чакат до последния възможен момент пристигането на жълтите карти на новите си попълнения - сенегалеца Гай Мансур и македонеца Стефан Йефтовски, с надеждата да ги картотекират за дербито с Ботев (Пловдив).

Това може да стане най-късно в петък, а на следващия ден е сблъсъкът между "канарчетата" и "смърфовете". Двамата играчи имат работни визи за България. Жълтата карта на Гай Мансур трябва да пристигне от Саудитска Арабия. Той игра за последно в местния тим Хайер.

Документът на Стефан Йефтовски трябва да дойде от родината му, тъй като се състезаваше за Металург (Скопие.) Локомотивци имат проблеми със състава за дербито с оглед на наказанието на Мартин Камбуров, Дани Каки и Ванчо Траянов и травмата на Димо Бакалов.

Добрата новина за отбора е, че новото попълнение Веселин Марчев оздравя от вируса, който го мъчеше през последната седмица и тренира наравно с останалите си съотборници. Феновете на Локомотив вече разграбиха 350-те талона, които клубът им осигури, за да си купят билети за дербито с Ботев. Продължават пробите на португалеца Родригес Телес Пауло Серджо в Локомотив (Пловдив)./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS