Новият вратар на Левски Кристян Наумовски заяви за осъществяването на трансфера му в Левски сериозна роля е изиграл бившият играч на „сините“ Дарко Тасевски. Роденият през 1988-а година вратар обяви, че съотборникът му в македонския национален тим Тасевски му е обявил категорично, че не трябва да изпуска възможността да играе на „Георги Аспарухов“.

„Радостен съм, че идвам в най-добрия отбор в България. Всичко стана много бързо, получих предложение, на което трудно можех да откажа. Веднага се обадих на моя съотборник от националния отбор Дарко Тасевски и той ми каза, че това е много добра възможност и не трябва да я пропускам. Дарко е много привързан към Левски и нещата, които ми разказа, силно ме впечатлиха. Последните четири години играх за Динамо Букурещ, преди това в Раднички, а съм юноша на ФК Скопие”, започна Наумовски.

„Преди дни завърши световното първенство. Аз бях за Англия, но за съжаление отборът нямаше нужната класа. Германия заслужено спечели титлата. Възхищавам се на Икер Касияс, но малкото мачове, които игра за Реал през последния сезон, повлияха върху изявите му в Бразилия, докато Мануел Нойер бе на другия полюс”, каза още вратарят.

„Сега обаче моето внимание е насочено главно към изявите ми с екипа на Левски. Знам колко важно е да тръгнем добре в първенството, да спечелим вечното дерби, което е другата седмица, и да радваме нашите фенове. Надявам се още през първия сезон да спечеля титлата на България и купата на страната”, завърши Наумовски.