Минути след обявяването на сделката новото ръководство на Берое се запозна с футболистите на клуба и ги поздрави в съблекалнята на стадион "Берое", съобщава официалният сайт на клуба BeroeOnline. Новият председател на Съвета на Директорите на клуба Боян Боев говори пред футболисти и треньори. Той обяви, че новото ръководство застава твърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство на Берое.

"Първенството започва днес за вас. Утре е първия ви шампионатен мач. Забравете всичко, което се е случило до момента", каза Боев.

"Бъдете сигурни, че няма нужда да се притеснявате за проблеми от финансово-битово естество. Искаме да мислите само за футбол", допълни той.

Ръководителите обявиха, че вярват на 100% във възможностите на футболистите и че искат да се доближат до максимума на силите си.

Във съблекалнята бяха всички футболисти, треньори, както и новите членове на Съвета на Директорите: Боян Боев, Наско Шилигарски, Илко Русев, Белчо Белчев, Диляна Лейчева, Васил Драголов и Михаил Боиндруков.

Новото ръководство на Берое направи реверанс към феновете на Берое. Всички билети за срещата с ЦСКА ще са на символична цена. Привържениците на Берое ще могат да напълнят стадиона под Аязмото.

Стана ясно също, че от тук нататък билетите за стадиона ще са 3 лева, а 1 лев ще са пропуските за ученици, студенти и пенсионери.

Билети вече няма да се продават на касите на Булсатком, но сателитният оператор остава рекломодателите на фланелките на тима.

Ръководството на Берое прави този жест към привържениците с надеждата града отново да подкрепи любимците си и да застане напълно зад тях.