Последното португалско попълнение на Берое Елио Мартинс заяви специално за Гонг, че е амбициран да се докаже. Той обясни, че предпочитаната от него позиция на терена е зад нападателя.

„Берое е един добър отбор. Смятам, че клубната база предоставя добри условия за тренировки и тепърва ни предстои много работа. Надявам се да успея да се преборя за място в отбора на Берое“, коментира португалският футболист.

„Смятам, че се прави силен отбор, който може да постигне предно класиране през следващия сезон в първенството. Аз лично искам да се докажа, да дам най-доброто, на което съм способен и да помогна на отбора. Предпочитам да играя зад нападателя. На тази позиция се чувствам най-добре. Някои от треньорите ми са ме използвали и като централен нападател“, добави Мартинс.

„Не знам много за българския футбол. Смятам, че българското първенство не е лошо. Разбира се, че ми направи впечатление многото фенове, които присъстваха на първата тренировка на отбора. За всички нас ще бъде важна тяхната подкрепа“, каза още Елио Мартинс.