Минаващият проби в Левски Глигор Глигоров заяви в интервю за Гонг, че се чувства отлични при „сините”. Десният бек от Македония сподели, че много се надява да остане в отбора на Ясен Петров.

„Чувствам се отлично. Отборът е супер. Личи си, че става въпрос за много професионален клуб, в който се работи на ниво. Момчетата ме приеха по много добър начин, за което искам да им благодаря. Първото впечатление е страхотно”, сподели веднага след сутрешната тренировка Глигоров.

Той призна, че е свободен агент, тъй като договорът му със Силекс Кратово вече е изтекъл. Ще дам всичко от себе си, за да остана в Левски. Надявам се треньорът да ме хареса. Иначе девет години бях в Силекс. Четири сезона при юношите, а после в мъжкия състав. Бях национал във всички възрастови групи, става въпрос за отборите до 17, 19 и 21 години. Вече дебютирах и за първата ни селекция”, разказа малко за себе си десният бранител идващ от Македония.

„До този момент не съм се познавал с Дарко Тасевски. Сега се запознахме, когато дойдох в Левски. Знаех за него от изявите му в националния ни отбор. Мога да кажа, че ми прави страхотно впечатление. Той е отличен човек и много ми помага. Близките ми казаха, че в Македония се е появила информацията, че съм в Левски. Това обаче не ме интересува, концентрирал съм се в изявите си за Левски”, завърши Глигор Глигоров интервюто си за Гонг.