Едно от новите попълнения на Лудогорец Себастиян Ернандес даде интервю по време на лагера на разградчани в Турция. Халфът разкри подробности около себе си, като сподели, че има 43 гола в професионалния футбол. Все пак футболистът добави, че по-често асистира на нападателите.

„Първото ми впечатление е, че това един организиран отбор със стратегия и мисля, че би ми харесало да играя тук. Доволен съм от първата тренировка“, каза Ернандес.

„Бях свободен агент в Колумбия и се появи възможността да дойда в Европа. Имах и други предложения, но най-важна бе моята мечта. Официално това е моят първи път в Европа с футболен клуб“, продължи новото попълнение на Лудогорец.

„Гледал съм няколко мача на Лудогорец в интернет и мисля, че са отбор с много добра техника. Играят красив футбол и вярвам, че ще мога да покажа какво мога“, показа увереност играчът.

Относно това на кой пост на терена се чувства най-добре Ернандес сподели: „Основно съм играл като халф и асистирам на нападателите. Имам доста отбелязани голове в Колумбия, но това не е мое основно качество. Имам 43 гола в професионалния футбол в Колумбия, но основно помагам на нападателите“.