Новите собственици на Ботев Пловдив са привикали днес целия оперативен щаб на „канарчетата” на специална среща, на която основната тема ще е предстоящата селекция в клуба. Заместник министърът на извънредните ситуации Делян Пеевски е привикал в София старши треньора Костадин Ангелов, спортно-техническия директор Боби Димитров и финансовия шеф Христо Андреев.

Очаква се на срещата да бъдат обсъдени всички подробности около трансферната политика на клуба, зимните лагери и като цяло бъдещата работа в Ботев. По всяка вероятност Костадин Ангелов ще представи списък с имената на футболистите, които има желание да привлече през зимата. Би трябвало да стане ясен и бюджета, който ще бъда отпуснат за нови попълнения.

Все още няма яснота до колко новите собственици на „канарчетата” ще развържат кесията за нови попълнения в отбора, тъй като се очаква поне 4-5 човека от настоящия тим да бъдат продадени.

Преди няколко дни стана ясно, че на Костадин Ангелов се гласува пълно доверие като старши треньор на Ботев и той ще има думата какво да се случва от спортно-техническа гледна точка.