Сдружение „Бъдеще за Локомотив“ предприе още мерки за бъдещото развитие на клуба. Хора от реалния бизнес с управленски опит се съгласиха да влязат в организацията, която от 9 месеца издържа любимия клуб. Всеки един от новите хора е успял човек в професионалната си реализация. Най-голямото преимущество е, че всички са кръвно свързани с черно-бялата идея и ще работят безкористно за нея, съобщава официалният сайт на Локомотив Пловдив.

Основната цел за разширяването на управата на Сдружението е в съвсем близко бъдеще Локомотив да заработи като модерна бизнес единица, а издръжката на клуба да не зависи от волята и настроенията на един човек.

Девизът „Заедно можем всичко” и занапред трябва да властва на Лаута, защото е дошло времето, когато всеки един от нас трябва да се запита: „Какво да направя, за да оцелее Локомотив”, а след това да чака радостни моменти с любимия отбор.

С кооптирането на нови членове искаме да покажем, че Сдружението е отворено към всеки, който иска да работи и да помогне на клуба.

Ето и новите членове:

Николай Неделчев: Управител на Маркетингова комуникационна агенция Публицис

Михаил Георгиев: Изпълнителен директор на SKF BEARINGS БЪЛГАРИЯ, световен лидер в производството на лагери

Радко Врагов: икономист, специалист по маркетинг.

Георги Дамянов

За желаещите да се присъединят към Сдружението, официалният сайт на Локомотив Пловди ще публикува подробна информация след предстоящите празници.