Резервният вратар на Левски Цветан Димитров не взе участие в снощната тренировка на „сините”. Младокът се оплаква от болки в коляното, които му пречат да се готви на ниво.

Проблемът на Цецо Димитров е свързан с възпалена коленна връзка. Лекарският щаб на вицешампионите се надява футболист скоро да е на линия.

Снощи Велислав Вуцов беше привикал в първия тим вратар от школата на тима, за да може да проведе нормално занимание с двама на тази ключова позиция.

Дълго време извън строя ще е другият млад страж на Левски Божидар Митрев. Той се видя вчера със своите съотборници, които се завърнаха в България и подновиха тренировки. Юношата на клуба бе опериран преди няколко седмици, защото дълго време го мъчеха силни болки в лакътя.

Заради контузиите на Митрев и Димитров в момента треньорското ръководство на Левски разполага само с един сериозен вратар, пък било то и една от звездите на тима Георги Петков.

„Сините” очакват развитие и около латвийския национал Павловс, който бе харесан от Вуцов, но продължава да пази за актуалния си клуб Венспилс, който играе квалификации в Шампионската лига.