Атанас Печев вече ще изпълнява длъжността оперативен директор в Локомотив Пловдив. Тази промяна ръководството на Сдружение „Обединение за Локомотив“ анонсира още в края на август на пресконференция на Лаута, на която присъстваше и самият Печев. Сега той бе представен пред футболистите и спортно-техническия щаб на отбора и се захваща да помага на черно-белите.

Атанас Печев, който днес дори празнува рожден ден, е добре познат на локомотивската общественост. От дълги години той е президент на клуба на ветераните на Локомотив Пд. Член е на Сдружение „Обединение за Локомотив“, което означава, че е дал лични средства за подпомагането на любимия си клуб. Специалист е по телекомуникации и електроника и е бивш генерален директор на БТК. В момента Атанас Печев е търговски мениджър на „Български пощи“. Той се съгласи да отговори на няколко въпроса пред официалния сайт на Локомотив Пловдив.

-Г-н Печев, обстановката на Лаута ви е пределно позната, но досега не сте заемали длъжност в клуба. Как ще се справите с работата и коя е основната цел пред вас?

-Основната цел е да няма конфронтации в клуба. Всички да се обединим и да работим в името на Локомотив. Другото основно нещо е да се намерят спонсори и в клуба да няма финансова криза. Моята задача ще е и да се следи потока на финансовите средства – един вид контрол на това какви пари влизат и за какво се харчат на „Лаута“.

- Възможно ли е според вас обединение на всички локомотивци и край на разногласията?

-Това е моята кауза. Аз затова се съгласих да поема тази работа. Ако не бях оптимист в това отношение, въобще нямаше да се захващам.