Нюкасъл и Челси чакат развитието на преговорите между Блекбърн Роувърс и Левски за българския младежки национал, твърди английския информационен сайт premiershiplatest.com. Според медиите на Острова, мениджърът на Роувърс Марк Хюз вече е изпратил своето предложение до „сините”, но оттам още обмислят отговор. Блекбърн иска Домо само под наем, докато Нюкасъл и Челси биха могли на момента да извадят необходимата сума и да купят правата на нападателя.

21-годишният Домовчийски бе две седмици на проби в Блекбърн и се смята, че е получил добра оценка от Марк Хюз. Той иска обаче да се увери в качествата на младока, затова първо предлага договор под наем, а от лятото и евентуална сделка за постоянен контракт.

Самият Валери днес е цитиран от „Телеграф” с думите: „Наистина искам да играя във Висшата лига. Съмнявам се, че подобна оферта може да бъде отхвърлена. Надявам се двата клуба да стигнат до споразумение. Блекбърн има много добри играчи, но аз не се страхувам. Сигурен съм, че мога да намеря своето място в отбора.”