Трайно контузените Антон Личков и Добрин Орловски пропуснаха тренировката на Беласица преди мача от българската футболна „А” група срещу Черно Море, а наказан с лишаване от участие в една среща заради натрупани жълти картони е албанецът Клодиан Семина.

В игра обаче се завръщат защитникът Георги Николов и халфът Бето след наказания, а бразилецът Диано и ексмладежкия национал Владимир Кабранов се готвиха на пълни обороти с останалите си колеги и със сигурност ще бъдат на линия за мача с Черно море в неделя.

По време на двустранната игра на терена на стадион „Цар Самуил” старши-треньорът Степан Деверич наблегна на скоростта на атаките и подобряване на завършващия удар.

В петричкия клуб все още има някакъв оптимизъм за оцеляването на отбора в А група. Този път под внимание е мача между Видима Раковски и Берое.

„Шансовете не са напълно изгубени за нас. Ако има феърплей, то е редно в Севлиево домакините да победят Берое. При това положение ние трябва да си помогнем сами като спечелим три точки срещу Черно море в неделя и всичко ще си дойде на мястото.

Отборът на Видима Раковски се справи на ниво срещу ЦСКА и Локомотив София, което означава, че има потенциал да се справи с далеч по-слабия отбор на Берое, който ние надиграхме тотално в Петрич преди две седмици", сподели вицепрезидентът на Беласица Горан Петров.

Основен състав: Бахтерлиев, Маркес, Диано, Трифонов, Вила, Господинов, Бето, Стояновски, Кабранов, Вава , Велинов. Резерви : Манолов, Карачоров, Димитров, Христов, Митушев, Дюлгеров, Савов.