Старши треньорът на Локомотив Пловдив Саша Николич продължава да не е наясно със своето бъдеще в клуба, два дни преди последния мач за сезона.

Сърбинът ще изведе „смърфовете” при гостуването на Черноморец в Бургас, като това може да се окаже и последният му мач, начело на пловдивския тим.

„Все още никой не е говорил с мен за бъдещето ми. Нямам представа, дали ще остана на работа. Ако ми бъде гласувано доверие да водя Локомотив имам два плана за подготовка. Единият от тях е при положение, че се класираме за евротурнирите, а другият ако не успеем”, коментира Николич.

Почти сигурно сръбският специалист ще напусне България, ако не успее да класира Локо Пловдив на четвърто място.

Междувременно „чернобелите” ще бъдат без контузените Базил де Карвальо, Ненад Лукич и Самир Бенжелюн срещу „акулите”, но за сметка на това в състава се завръща изтърпелия наказание Юнес Бенжелюн.

Локо Пловдив тръгва за морето утре в 9 сутринта, като отборът ще нощува в Несебър преди двубоя. „Смърфовете” ще разчитат на масирана подкрепа по трибуните на стадион „Лазур” като за целта фенклубът пусна екскурзия на промоционална цена от 6 лева.