Представителят на Nike за България Николай Козев бе доволен от подписания договор с Левски. Американският гигант за спортна екипировка ще облича „сините” в следващите два сезона.

Ето какво заяви той при подписването : „За мен едно нещо е факт и което така ме радва е, че най- популярният клуб в България става част от най голямото футболно семейство в света, семейството на Nike . Едва ли има нужда да говоря за фирмата. Всички знаят какво е Nike в световен мащаб.”

“Знаем кои са отборите, кои са лицата на марката. Искам да отправя специални благодарности към ръководството на Левски в лицето на г-н Баждеков, г-н Георги Иванов, г-ца Тодорова за положителната им нагласа и желанието им този договор да се случи. Надявам се да зарадваме и привържениците на отбора.”

“Крайната ни цел е да се постигне нещо, което не е правено в България. Искаме една световна марка и Левски да създадат продукт, който да зарадва феновете, играчите и всички. Договорът ще излезе извън тези три години, които сме договорили и се надявам да е така. Мога само да пожелая на Левски много успехи с новата екипировка.”