Новият председател на Управителния съвет на ПФК Левски Николай Илиев влезе днес в ролята си на шеф и присъства на сбирката организирана от Сдружение Сини Сърца по повод 40 години от победата на Левски над Барселона с 5:4.

Николай Илиев първо връчи от името на клуба почетен плакет на юбиляра Кирил Ивков, който вчера навърши 70 години. Илиев се обърна към Ивков с думите, че от него се е учил и се надява ученикът да е станал по-добър от учителя.

Кирил Ивков благодари за отношението на Левски към него. В качеството си на председател на УС Илиев се обърна към всички ветерани присъстващи на сбирката. Той припомни за славните мачове на това поколение срещу Аякс и Барселона и каза, че на някои от срещите е бил сред децата гонещи топката, в други мачове е бил на трибуните като фен, а малко по-късно е участвал и като футболист на терена в запомнящи се мачове като Левски - Щутгарт.

Николай Илиев и ветераните на Левски

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Илиев пожела на ветераните здраве, и си пожела футболистите от сегашния отбор да върнат левскарския дух, който е имал навремето синия отбор.

От ръководството на клуба присъства и финансовият директор Константин Баждеков.