Младежкият национал Николай Димитров се контузи и отпадна от групата на Левски за гостуването в Пловдив, съобщи наставникът на клуба Станимир Стоилов. Крилото страда от разтежение на бедрения мускул.Причина за травмата според специалиста са многото мачове, които Димитров е изиграл в последните дни. Футболиста ще бъде прегледан по- късно през деня и утре ще се знае, колко време ще е отсъства от терена. Станимир Стоилов очаква състезателя да е на линия чак след две седмици.

На последното занимание се контузи и Веселин Минев, но той има шансове да вземе участие н утрешната среща. Стоилов ще вземе с отбора за Пловдив Борислав Стойчев, който може да замени Минев при нужда.

Треньорът на Левски каза, че проблемите на Николай Димитров са объркали плановете му за титулярен състав и той до последно ще умува, каква да бъде нападателната му тройка.

Стоилов отрече появилите се информации, че Иван Маринов ще почва работа в щаба на Левски. „Маринов си има отбор - Локомотив Пловдив, а и смея да твърдя, че си върши работата много добре”.

Седрик Бардон ще бъде глобен минимално, заради изгонването му от вчерашната тренировка. Французинът няма да бъде ваден от титулярния състав, заради споменатата случка. Стоилов добави: „Най–голямото му наказание е, че пропусна половин занимание с Левски. Ще го глобим минимално, по вътрешния правилник.”

Чуйте цялото интервю със Станимир Стоилов тук!