„Целият отбор се бори и заслужихме победата. Нямам никакви претенции към съдията”, заяви временно изпълняващият функцията на старши треньор на Берое Николай Демирев след победата с 2:1 над Беласица Петрич..

 

„Ще продължа да водя отбора, разчитайки само на своя ентусиазъм докато се появи ново ръководство. Фактът, че във втори пореден домакински мач, головете ни бележат защитници, означава че трябва да вземем нови нападатели”, каза още Демирев.

 

„Получи се добър мач. Надиграхме Берое в определени моменти от мача и ако бяхме вкарали дузпата щяхме да победим с два гола разлика”, това пък заяви от своя страна мениджърът на Беласица Альоша Андонов. Той допълни, че няма претенции към съдийството на Кольо Данев.

 

На противоположно мнение обаче бе изпълнителният директор на Беласица Горан Петров: „Получи се мъжки двубой. Не съм виждал моя отбор такъв от две-три години. Поздравявам отбора на Берое за победата, съдийството обаче бе тенденциозно. Категорично заявявам, че ни режат в последните няколко мача и това според мен е по нареждане на шефа на съдиите Борислав Александров.”