Президентът на Берое Николай Банев отрече всички спекулации, че Едуард Ераносян ще напусне треньорския пост в отбора. „Ераносян е старши треньор на Берое. Има договор за още една година, а всички клаузи по договора и от едната и от другата страна се изпълняват”, коментира босът на „заралии” в специално интервю за gong.bg.

„Двамата разговаряхме около бъдещето на отбора. Казах му, че не искам да повтарям стари грешки и да плащаме за стари футболисти. Категорично Едуард Ераносян остава треньор на Берое. Ако той има оферта за национален селекционер, аз няма да го спирам”, сподели собственикът на Берое.

„Селекцията знаете на кого е задача. Надявам се той да има възможност да обяви новите имена в отбора. Дано концесията да стане факт в най-скоро време, защото ще си останат само обещанията на общината”, допълни президентът на отбора от Стара Загора.

„Не смея да заявявам големи амбиции, но се надявам тази година да е по-успешна от миналата. Въпреки това, което се случи по време на финала за Купата на България между Левски и Литекс, ние имаме намерение да посрещнем финала за Купата на България и през следващия сезон”, завърши Николай Банев.