Старши треньорът на Черно море Никола Спасов направи интересен анализ на своя отбор и на равенството 1:1 срещу Локомотив София. „Мисля, че стана хубав и интересен мач. В крайна сметка не съм доволен от резултата, защото създадохме достатъчно положения през второто полувреме, за да спечелим. От друга страна през първото полувреме бяхме несигурни и допуснахме елементарни греши. На полувремето оправихме нещата, направих смените,” заяви Спасов на пресконференцията след мача. „Все пак, това е един отбор, който тепърва ще се формира, затова се получи това не чак толкова добро първо полувреме. Но съм сигурен, че този отбор има бъдеще и може да играе добър футбол.”

Спасов си призна, че и той има вина за загубените точки на свой терен: „Аз си правя изводи за себе си и ще взема необходимите мерки за доброто на отбора. Аз също осъзнах своите грешки, затова направих смяна още през първото полувреме.”

„Локомотив отвсякъде е един добър отбор, затова не трябва да се омаловажава направеното от нас,” добави още наставникът на Черно море.